Tax Solutions voor Nederlandse bestuursleden en expats in het buitenland

Nederlandse bestuursleden en expats die in het buitenland werken krijgen te maken met veel regelingen en verplichtingen die nogal verschillen met de Nederlandse situatie. Onze experts zorgen ervoor dat de overgang van Nederland naar de nieuwe werkomgeving soepel verloopt. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij terugkomst.

Wetten en plichten in het buitenland

Werknemers die in Nederland werken hebben arbeidsovereenkomsten volgens de regels van het land van herkomst. Daarnaast zijn er allerlei wetten en plichten van het werkland waar u aan moet voldoen. Zo kan de sociale verzekeringsplicht aanzienlijk verschillen, zijn de regels voor belastingaangifte vaak complex en bestaat de kans dat pensioenopbouw wordt onderbroken. In een one-stop-shop service regelen wij alle zaken die komen kijken bij uw vestiging in het buitenland. Bestuursleden en expats weten daarmee zeker dat ze niet over- of onderverzekerd zijn en dat ze niet meer dat nodig belasting betalen. 

Voor wie? 

Wanneer een Nederlands bedrijf zich vestigt in het buitenland, moeten er allerlei zaken geregeld worden voor meereizende medewerkers, bestuursleden, DGA’s of zelfstandigen. Kortweg Nederlandse expats in het buitenland. Blue Clue adviseert over de fiscale woonplaats bij verblijf in meerdere landen en het voorkomen of verlagen van belastingheffing op salaris, pensioen, beleggingen, trusts en emigratieheffingen. Wij ondersteunen onze klanten bij zaken als emigreren naar het buitenland, terugkeer naar Nederland, 30% regeling, Nedeco regeling, aandelenplannen, opties, ontslagvergoedingen, stamrecht BV’s, trusts en auto’s met buitenlands kenteken.

Onze expat diensten

Wat wij adviseren implementeren we ook. Daardoor zijn onze diensten vaak een combinatie van advies en uitvoering. Deze bestaan onder andere uit:

 

Daarom Blue Clue Tax Solutions 

Sinds 2011 koppelt Blue Clue Tax Solutions internationale ervaring aan hoogwaardige kennis. Wij ondersteunen Nederlandse werknemers in het buitenland op een gedreven, persoonlijke manier. Wat wij adviseren implementeren we ook waardoor onze klanten kunnen rekenen op een realistische, verantwoorde aangifte en fiscaal advies. Met Blue Clue Tax Solutions weet u zeker dat u alle fiscale mogelijkheden benut voor Nederlandse werknemers in het buitenland. Lees meer…

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze Tax Solutions voor Nederlandse werknemers in het buitenland? Maak een afspraak. Bel +31 203080480 of e-mail naar info@blueclue.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden voor uw onderneming.

Neem contact met ons op +31 (0) 20 3080 580

Onze blogs