Blue Clue Solutions

Fiscale ondersteuning voor buitenlandse ondernemingen en expats

Blue Clue is een Nederlands belastingadviesbureau voor middelgrote buitenlandse ondernemingen en expats. Sinds onze oprichting in 2011 ondersteunen wij organisaties en particulieren bij het vestigen in Nederland en doorgroei naar andere landen in Europa. Onze juristen zijn gespecialiseerd in Nederlands fiscaal recht, ondernemingsrecht, internationaal recht en het doen van belastingaangiften conform de eisen van de Nederlandse Belastingdienst. Met ons advies bent u verzekerd van een zorgeloze vestiging in het aangename Nederlandse ondernemingsklimaat.

Internationaal

Blue Clue Tax Solutions geeft fiscaal advies over in het buitenland (gaan) wonen, werken en/of ondernemen, of juist terugkeren naar Nederland. Wij verzorgen ook de implementaties.

Blue Clue adviseert oplossingen aan expats, (internationale) ondernemingen, NGO's, formele investeerders en vermogende particulieren, stichtingen en ANBI’s. Wij geven belastingadvies, procederen en verzorgen belastingaangiften.

Wij zijn gespecialiseerd in structurering, fusies & overnames, internationale klanten en instellingen (NGO's).

Wij adviseren vooral internationale middelgrote bedrijven, waarvan het management (mede)eigenaar is van het bedrijf, en expats.

Wonen

Blue Clue adviseert over fiscale woonplaats bij verblijf in meerdere landen, voorkomen of verlagen van belastingheffing salaris, pensioen, beleggingen, trusts en emigratieheffingen.

Werken

Blue Clue geeft belastingadvies over werken in een ander land of in meerdere landen, expatriate regelingen, voorkomen, verlagen of verschuiven van (dubbele) belastingheffing, verzekeringsplicht en belastingdruk.

Ondernemen

Blue Clue adviseert over ondernemen in Nederland en/of het buitenland, zoals: keuze rechtsvorm, voorkomen, verlagen of verschuiven van winstbelasting, omzetbelasting, werknemers en transfer pricing. Inclusief implementatie.

Neem contact met ons op +31 (0) 20 3080 580

Onze blogs