Tax Solutions voor buitenlandse onder­nemingen en instellingen

Vestigen in Nederland kent vele voordelen voor buitenlandse bedrijven en instellingen. Het kennisniveau van Nederlandse werknemers is hoog, de Engelstaligheid is wijdverbreid, locatievoorzieningen zijn uitstekend en het belastingklimaat is zeer aantrekkelijk. Toch zijn er ook uitdagingen zoals op het vlak van betalingsverkeer. Blue Clue neemt die graag uit handen. Met onze experts bent u zeker van een soepele vestiging en kunt u zich volledig bezighouden met het bestuur van uw Nederlandse vestiging. Maak kennis met onze expertise. 

Volledige ontzorging

Zaken als regelgeving voor werknemers, premieafdracht en belastingaangiften vormen vaak een doolhof voor buitenlandse ondernemers. Blue Clue Tax Solutions helpt u daar doorheen. Wij verzorgen alle zaken rondom uw vestiging in Nederland. Van de keuze van rechtsvorm tot de aangifte van omzetbelasting. In een one-stop-shop service verzorgen onze experts alle zaken die bij uw vestiging in Nederland komen kijken.

Onze diensten

Wij implementeren wat we adviseren. Daardoor zijn onze diensten vaak een combinatie van advies en uitvoering. In een one-stop-service verzorgen wij voor internationale organisaties onder andere fiscaal advies, belastingaangiften, het samenstellen van jaarstukken en salarisadministratie. NGO’s helpen wij met zaken zoals ANBI status, fiscale aspecten fondswerving en wet- en regelgeving voor werknemers. 

Voor wie?

Blue Clue tax Solutions adviseert internationale ondernemingen, NGO's, stichtingen en ANBI’s. Onze opdrachtgevers zijn zeer gevarieerd en komen zowel uit Nederland als de rest van de wereld. Wij geven belastingadvies, procederen en verzorgen belastingaangiften. Wij zijn gespecialiseerd in structurering, fusies & overnames, internationale klanten en instellingen (NGO’s). Wij adviseren vooral internationale middelgrote bedrijven, waarvan het management (mede)eigenaar is van het bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over fiscale consequenties en mogelijkheden bij start, fusie, overname, opzetten, verkoop en bedrijfsopvolging. Wij kennen de problemen en komen met oplossingen die op maat zijn afgestemd op de behoefte van onze opdrachtgevers.

Daarom Blue Clue Tax Solutions

Sinds 2011 koppelt Blue Clue Tax Solutions internationale ervaring aan hoogwaardige kennis. Wij ondersteunen middelgrote ondernemingen op een gedreven, persoonlijke manier. Wat wij adviseren implementeren we ook waardoor onze klanten kunnen rekenen op een realistische, verantwoorde aangifte en fiscaal advies. Met Blue Clue Tax Solutions weet u zeker dat u alle mogelijkheden benut van het aangename Nederlandse vestigingsklimaat. Lees meer…

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze diensten voor buitenlandse ondernemingen? Maak een afspraak. Bel +31 203080480 of e-mail naar info@blueclue.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden voor uw onderneming.

Neem contact met ons op +31 (0) 20 3080 580

Onze blogs