Tax Solutions voor bestuursleden en expats in Nederland

Wanneer u in Nederland wilt wonen en werken, komt daar veel bij kijken. Blue Clue Tax Solutions helpt u door het labyrint van de Nederlandse regelgeving. Met ons advies en uitvoering weet u zeker dat alle officiële zaken rondom uw vestiging in Nederland optimaal zijn geregeld. Maak kennis met onze diensten voor buitenlandse bestuursleden en expats in Nederland.

Wetten en plichten in Nederland

Buitenlandse werknemers die in Nederland werken hebben arbeidsovereenkomsten volgens de regels van het land van herkomst. De buitenlandse werkgever moet zich wel aan enkele Nederlandse wetten houden. Een van de uitdagingen daarbij is de Nederlandse sociale verzekeringsplicht. Om er zeker van te zijn dat werknemers volledig gedekt zorgen wij ervoor dat wetten en plichten in uw organisatie zijn doorgevoerd. 

Volledig ontzorging

Als expat dient u zich in Nederland bij diverse instanties in te schrijven. U krijgt te maken met expatriate regelingen. Er bestaat een risico op dubbele belastingheffing. En er zijn allerlei verblijfsrestricties. Onze experts nemen u dit soort zaken graag uit handen. Dan weet u zeker dat officiële zaken voor uw verblijf in Nederland optimaal zijn geregeld.

Voor wie? 

Wanneer een buitenlands bedrijf zich vestigt in Nederland, moeten er allerlei zaken geregeld worden voor meereizende medewerkers, bestuursleden, DGA’s of zelfstandigen. Kortweg expats in Nederland. Blue Clue adviseert over de fiscale woonplaats bij verblijf in meerdere landen en het voorkomen of verlagen van belastingheffing op salaris, pensioen, beleggingen, trusts en emigratieheffingen.

Onze diensten

Wij implementeren wat we adviseren. Daardoor zijn onze diensten vaak een combinatie van advies en uitvoering. Onze tax solutions voor bestuursleden en expats bestaan onder andere uit de volgende diensten:

 

Daarom Blue Clue Tax Solutions 

Sinds 2011 koppelt Blue Clue Tax Solutions internationale ervaring aan hoogwaardige kennis. Wij ondersteunen buitenlandse bestuursleden en expats op een gedreven, persoonlijke manier. Wat wij adviseren implementeren we ook waardoor onze klanten kunnen rekenen op een realistische, verantwoorde aangifte en fiscaal advies. Met Blue Clue Tax Solutions weet u zeker dat u alle mogelijkheden benut van het aangename Nederlandse vestigingsklimaat. Lees meer…

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze Tax Solutions voor buitenlandse bestuursleden en expats in Nederland? Maak een afspraak. Bel +31 203080580 of e-mail naar info@blueclue.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden voor uw onderneming.

Neem contact met ons op +31 (0) 20 3080 580

Onze blogs