Detacheren, werving & selectie

Wanneer u uw onderneming vestigt in Nederland en werknemers wilt meenemen krijgt u met vrij complexe regelgeving te maken. Onze experts kunnen die zorgen van u overnemen met vaste werknemers binnen uw organisatie. U kunt ook kiezen voor onze detachering. Daarmee nemen wij alle werkgeverstaken van u over en heeft u geen omkijken naar HR-zaken. Onze werving & selectie experts zorgen er bovendien voor dat u de juiste krachten op de juiste plekken heeft. Zowel uit het buitenland als uit de Nederlandse talentpool.

Detacheren

Werknemers van buitenlandse ondernemingen kunnen wij detacheren. Zij komen dan op onze loonlijst te staan waardoor ze volledig gedekt zijn voor Nederlands arbeidsrecht en sociale verzekering. Dit doen wij ook voor Nederlandse bedrijven met buitenlandse werknemers. Met onze detachering worden wij de formele juridische werkgever van de werknemer en zorgen wij voor de administratieve verplichtingen en dragen wij de juridische risico’s van het werkgeverschap. U loopt daarmee geen fiscale of werkgeversrisico’s.

Lokaal potentieel

Ook kunnen wij Nederlandse werknemers voor u detacheren. Nederlandse werknemers zijn zeer populair bij buitenlandse ondernemingen. Hun kennisniveau is hoog, motivatie groot en de taalvaardigheid is uitstekend. Door de vele buitenlandse bedrijven in Nederland is de concurrentie daarom groot. Blue Clue Staffing Solutions zorgt ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van Nederlands potentieel. 

Werving & selectie

Buitenlandse of Nederlandse werknemers, de arbeidsmarkt is op dit moment krap. Om toch de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen gaan wij voor u op zoek. Onze werving & selectie experts zetten profielen voor uw functies uit. Zij weten als geen ander om te gaan met cultuurverschillen en de Nederlandse regelgeving voor buitenlandse werknemers. Met hun expertise bent u zeker van een goede toestroom van talent. Zowel in vaste dienst als in detachering. 

Daarom Blue Clue Staffing Solutions 

Sinds 2011 koppelt Blue Clue Staffing Solutions internationale ervaring aan hoogwaardige kennis. Wij ondersteunen ondernemingen in Nederland met detachering, werving & selectie van zowel buitenlands als lokaal talent. Met Blue Clue Staffing Solutions weet u zeker dat u volledig voldoet aan Nederlands arbeidsrecht en de juiste kandidaten aan uw organisatie bindt. Lees meer…

Wilt u meer weten over onze Staffing Solutions voor uw organisatie? Maak een afspraak. Bel +31 203080480 of e-mail naar info@blueclue.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over onze mogelijkheden voor uw onderneming.

Neem contact met ons op +31 (0) 20 3080 580

Onze blogs